Kindernevendienst

Tijdens de ochtenddiensten kunnen kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar gebruik maken van de kindernevendienst. De kinderen wordt een verhaal verteld en gaan hiermee aan de slag door kleur- of verwerkingsplaat.

Wanneer: Elke zondag
Waar: Nevenlocatie bij kerk
Hoe laat: Tijdens de ochtenddienst
Contactpersoon: Tona Visser (0180-663792)

Hallo allemaal!

Leuk dat je even komt kijken op de website van onze kindernevendienst! Op de kindernevendienst lezen we elke week een Bijbelverhaal en maken we een kleurplaat of een knutselwerkje of doen we een spelletje of een woordzoeker/puzzel en/of praten we over een onderwerp uit de Bijbel.

Kom je ook op zondag 1 november om 10.00 uur naar de Ichthuskerk? Jullie kunnen dan een kijkje in de ark komen nemen!
We hopen dan met elkaar een fijne kinderdienst te mogen vieren.
Neem je dierenknuffel mee naar de kerk!

Vind je het leuk om te knutselen? Kom dan op woensdagmiddag 28 okt naar de Ichtuskerk. Je kunt dan van 14.00 – 15.30 uur komen helpen de kinderdienst voor te bereiden met allerlei knutsels. Natuurlijk met wat lekkers!
Tot dan!

Komen jullie meekijken en luisteren??
Tot op de kindernevendienst!

Groetjes van de leiding van de kindernevendienst