Het pastoraat binnen onze gemeente wordt aangestuurd door de predikant (voor mensen onder de 70 jaar) en een kerkelijk werker (voor mensen boven de 70 jaar) en door de ouderlingen. De gemeente is opgedeeld in wijken, waar in elke wijk ook wijkbezoekers actief zijn.

Op dit moment is onze gemeente vacant.

Onze invalpredikant is: Ds. Gerben v. Manen te Capelle aan den Ijssel.

jacquelinejohannesJacqueline van Sprang is als kerkelijk werker (66,6%) sinds 1 januari 2008 in dienst van de Protestantse Gemeente te Lekkerkerk.

Jacqueline woont in Zevenhuizen en heeft drie kinderen, die inmiddels allemaal uit huis zijn. Zij is geboren en getogen in Vlaardingen. Na een studie biologie heeft zij in het voortgezet onderwijs gewerkt. Later heeft zij een parttime opleiding HBO theologie gevolgd. Na deze opleiding kon zij bijna meteen aan het werk in de Ned. Herv. gemeente te Zevenhuizen in het ouderenpastoraat. Na drie jaar kwam zij in dienst van de gereformeerde kerk in Gouda, waar zij zich over de hele breedte van de gemeente met pastoraat bezighield.

Momenteel werkt zij 3 dagen per week in Lekkerkerk en wel op maandag, dinsdag en donderdag.

Aarzel niet om contact met een van ons op te nemen wanneer u behoefte heeft aan een gesprek, u ziek bent, een ziekenhuisopname verwacht of wanneer er een andere gebeurtenis is die u graag met iemand wilt delen:

• ds. Gerben v. Manen (email: dsgerbenvanmanen@schenkelkerk.nl, tel.: 010-2363873)
  • Jacqueline van Sprang : 661382 pastoraalwerker@pkn-lekkerkerk.nl
  • Mw. G.S.G. Zwikker-van Vliet (ouderling)
  • Dhr. H.W. Soutendijk (ouderling)
  • E.S.C. Lebbink-Mudde (ouderling)
  • Dhr. C. Mudde (ouderling)
  • Mw. P.M.D. van Eesteren-den Ouden (ouderling)

Voor meer gegevens kunt u natuurlijk ook de ‘Kerkwijzer’ raadplegen.